Child

Kan Bilka sælge tomater i Afrika?

Skrevet af Joanna Hagstrøm d. 05/11/2013

DSC_3010

Bilka-medarbejderne er kommet godt frem til Malawi.

Næsten alle landbrug dyrker og sælger tomater i Malawi, så det er svært at sælge dem. Bilkas udsendte ambassadør Lena Falk fra Ishøj prøvede at vise nye salgsmetoder, da hun forleden bragte tomatsalget om på den anden side ”disken” ved Malawis hovedvej.

2 Comments

Jeg støtter altid! Og synes kampagnen er helt vildt god!
Men, denne gang er Info for tynd ….en udsendt der HJÆLPER MED AT FÅ TOMATERNE FREM ?? Det tror jeg nu, kvinderne har fint styr på selv.
Er helt sikker på i lavede andet vigtigt og spændende på det besøg,- må vi ik se det istedet ?

Kommentar af Eva — 06/11/2013 @ 08:47

Kære Eva

Tak for din kommentar. Indlægget var ikke formuleret så klart, beklager. Bilka-medarbejdere besøgte for to ugers siden Malawi for at besigtige de sundhedscentre, som kunder, leverandører og medarbejdere har samlet 14 mio. kr. ind til at genopbygge i fattige landområder. På billedet prøver Lena Falk fra Bilka i Ishøj at vise nye salgsmetoder for de lokale, da hun i går bragte tomatsalget om på den anden side ”disken” ved Malawis hovedvej. Det er ment som en morsomhed – måske dårlig, men dog et forsøg – vores arbejde i Malawi er meget omfangsrigt og Bilka-medarbejderen er selvfølgelig ikke i Malawi for at sælge de lokales tomater. Vi vil løbende poste indlæg om besøget i Malawi, se fx seneste om besøget på nyligt indviede sundhedscenter i Lunjika.

Tak for din interesse.

Bedste hilsner

Joanna Hagstrøm
Folkekirkens Nødhjælp

Kommentar af Joanna Hagstrøm — 21/11/2013 @ 14:14

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment