Child

Hjælp fra ernæringsprojekt gør en forskel

Skrevet af Joanna Hagstrøm d. 14/01/2014

©Folkekirkens Nødhjælp

©Folkekirkens Nødhjælp

En gruppe Bilka-ambassadører besøgte i efteråret i Malawi farmeren Christopher Nyamitambo, som med hjælp fra et ernæringsprojekt har fået succes med sit landbrug. Her ser de til gederne. ”Nu har vi afgrøder nok til, at vi selv kan få nok at spise, og der også er noget at sælge af. Pengene bruger jeg fornuftigt, for jeg bliver jo ældre. Jeg kunne købe fire geder, og dem får vi mælk fra. Jeg kunne senere købe to køer. Da den ene fik en kalv, kunne jeg sælge den, og det gjorde, at jeg kunne få råd til at bygge et lille hus med mursten og få bliktag på”, fortæller han stolt gæsterne fra Danmark. Han understreger, at alle hans fire børn, modsat ham selv, går i skole. Men de lærer også at dyrke jorden, så de har noget at falde tilbage.

Tekst: Lise Benzon

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment