Child

Et godt sted at bo

Skrevet af Joanna Hagstrøm d. 06/08/2014


32 Malawi Msumbe HC  - George foran sit staff house (2)_blog

24-årige George Dulkani arbejder som medical assistant på Msumbe Sundhedscenter, hvor han også bor. Hans hus er én af de personalebygninger, som skal sikre, at kvalificeret personale vil arbejde på et meget afsides beliggende sundhedscenter som Msumbe. George er uddannet medical assistant og fungerer som leder af Msumbe, da han er den højst uddannede. Normalt arbejder en medical assistant kun i tre måneder ad gangen, men George har været på Msumbe i et år, og de nye bygninger har givet ham lyst til at blive, selvom han kommer fra hovedstaden.

”Jeg kan mærke, at menneskene her sætter pris på mig, og jeg blev stolt, da jeg blev bedt om at blive efter min første periode på tre måneder. Jeg kunne godt vælge at arbejde i en større by, men selvom Msumbe ligger langt væk fra alting, er jeg glad for at være her, fordi det gør en tydelig forskel. Vi er et godt team, og fordi vi skal udvide sundhedscenteret er det spændende at være her. Der er et kæmpe behov,” fortæller George.
Tekst: Lise Benzon og Carl Gustav Lorentzen

Foto: Carl Gustav Lorentzen

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment