Child

Ambassadører fulde af forventning

Skrevet af Julie d. 25/03/2013

Det var 20 spændte Bilka-medarbejdere, der i sidste uge mødte hinanden for første gang til en dag fyldt med spændende oplæg om deres kommende rejse til Malawi. Her skal de som nyudnævnte ambassadører besøge de sundhedscentre, Bilka samarbejder med Folkekirkens Nødhjælp om at renovere og bygge.

“Det er ret enestående, det her projekt. Vi er rigtig stolte af det.” Sådan sagde generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp, Henrik Stubkjær, til de udvalgte ambassadører. Ambassadørerne er medarbejdere, der alle er gået ind i projektet med stor gejst. Ambassadørerne var da også yderst veloplagte og viste stor interesse for projektet, som de skal ned at besøge.

Nicolas Bro klædte ambassadører på

Til at klæde Bilka-medarbejderne på, inden de skal til Malawi, var også Folkekirkens Nødhjælps ambassadør Nicolas Bro. Han var sidste år i Malawi sammen med sin søster, skuespiller Laura Bro, og fortalte begejstret om sit møde med engagerede lokale kræfter, mens han viste billeder af både malawianske børn og de tidligere sundhedscentre, hvor man kunne se den tydelige forandring, der er sket.

”I kan virkelig glæde jer til at komme ned og se projektet, der er helt enestående. Det er ret fantastisk, hvad I har opnået, og det vil jeg gerne takke jer for,” siger Nicolas Bro.

Ambassadørerne glæder sig til at komme ned og se, hvad det er, de har været med til at realisere.

Nu udvides der med ernæring

Bilka-ambassadørerne er delt op i tre hold, og første hold rejser til Malawi i starten af maj måned.

Indsamlingen “Giv en livline til Malawi” er oppe på snart 14 millioner kroner, og nu bliver samarbejdet udvidet med endnu et sundhedscenter samt tre ernæringsprojekter.

 

 

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment