Child

Bilkas medarbejdere samler ind til Malawi

Skrevet af Eva Højrup, journalist Folkekirkens Nødhjælp d. 26/03/2012

Bilkas medarbejdere får nu chancen for at starte deres helt egen indsamling blandt venner og bekendte. Pengene går til de fire sundhedscentre, som Bilka genopbygger i Malawi.

Alle Bilkas medarbejdere får nu chancen for at starte deres egen indsamling til fordel for de fire sundhedscentre, som Bilka netop nu genopbygger i Malawi.  
 
Opfordringen kommer fra Folkekirkens Nødhjælp, og i den anledning har Bilkas medarbejdere netop haft besøg i alle varehuse landet over. Besøgene fandt sted i Bilkas medarbejderkantiner, og de ansatte fra Folkekirkens Nødhjælp delte vand og informationsbrochurer ud og fortalte om Malawi og om Bilka-projektet.

Jakob Fromberg arrangerer Stand-Up Comedy i Næstved Bio. Overskuddet går til Malawi

Dagens ret med Malawi-tvist
 
I brochurerne bliver medarbejderne opfordret til at samle ind blandt deres egne netværk eller at finde på nye initiativer til indsamlingen “Tænk Stort med små bidrag” til de fire sundhedscentre, som Bilka støtter i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp.

I informationsmaterialet, der blev uddelt til alle, fik medarbejderne mulighed for at udfylde en quiz om Malawi og vinde dagens ret. I dagens anledning var dagens ret “Nkhuku ya Msuzi”, en traditionel malawiansk gryderet med chili, kokosmælk og kylling.
 

I anledning af startskuddet for medarbejderindsamlingen i Bilka: Dagens ret med et tvist af Malawi: Gryderet med kylling, chili og kokosmælk.

Stort engagement

I Næstved var det pressechef Lisbeth Engbo og journalist Eva Højrup, der delte materialerne ud og talte med de medarbejdere, der kom forbi for at spise morgenmad, før de mødte på arbejde. 
 
 “Vi oplevede, at langt de fleste medarbejdere allerede kendte til vores samarbejde om sundhedscentrene. Det viser, at de har et stort engagement, og det er dejligt at opleve,” siger Lisbeth Engbo. 
 
Stand up for Malawi
 
Lisbeth Engbo fik blandt andet lejlighed til at tale med Jakob Fromberg, der er elev i elektronikafdelingen i Bilka i Næstved.

Jakob har fået en helt ny ide til, hvordan han vil samle ind. Han har sammen med de øvrige 12 elever i Bilka Næstved arrangeret en Stand-up Comedy koncert i Næstved Bio den 21. april. Her optræder Heino Hansen og Martin Nørgaard, der blev henholdsvis nr. 2 og nr. 3 i DM Stand Up i 2010.
 
Målet for “Tænk Stort med små bidrag” er at samle 13.8 millioner kroner ind, de første 10 millioner er allerede indsamlet

 

 

 

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment